Partnereink egyedi moduljai

Néhány egyedi fejlesztésű modul ajánlat a teljesség igénye nélkül:

SIX TO ONE CHECKOUT (Egyoldalas pénztár):

Az egyoldalas Magento pénztár modul az alapértelmezett checkout(pénztár) oldal hat lépését egyre csökkenti, így a felhasználó a megrendelés leadásához szükséges minden információt gyorsabban tölthet ki.

JELLEMZŐ A-Z

A modul egy blokkban jeleníti meg a kiválasztott jellemző(pl.: gyártó) értékeit ABC sorrendben.

ÁRUKERESŐ EXPORT

Az arukereso.hu árösszehasonlító portál számára exportálja ki a webáruház aktuális termék listáját az elvárt formátumban XML file formájában.

OLCSÓBBAT EXPORT

Az olcsobbat.hu árösszehasonlító portál számára exportálja ki a webáruház aktuális termék listáját az elvárt formátumban XML file formájában.

ÁRGÉP EXPORT

Az argep.hu árösszehasonlító portál számára exportálja ki a webáruház aktuális termék listáját az elvárt formátumban XML file formájában.

CLEAR ADMIN SZÁMLÁZÓ INTERFÉSZ

A modul segítségével a Clear Admin számlázó programmal letölthetőek a megrendelések, valamint a termékek és a vásárlók listája.

KIEMELT HIRDETÉS

A modul a webáruház bármelyik oldalán hirdetés, saját termék vagy reklám megjelenítést tesz lehetővé.

KAPCSOLAT POPUP

A modul gyors kapcsolat felvételi lehetőséget biztosít a felhasználó számára a Magento webáruház minden oldalán. Ezáltal nem kell külön megnyitni a kapcsolat aloldalt.

CLEAR ADMIN SZÁMLÁZÓ INTERFÉSZ

A modul segítségével a Clear Admin számlázó programmal letölthetőek a megrendelések, valamint a termékek és a vásárlók listája.

HÍRLEVÉL VENDÉG NÉV MODUL

A modul kiegészíti a meglévő vendég hírlevél feliratkozás dobozt a név mezővel. Így a felhasználó nevének megadása nem bejelentkezett látogató esetében is kötelezővé válik.

Harmadik féltől származó modulok

A Magento hivatalos oldalán számtalan ingyenes vagy fizetős modult árulnak különböző fejlesztő cégek. Ezekről általánosságban elmondható, hogy ha minden tekintetben lefedik a szükséges funkciót, amire szükségünk van, akkor akár jó és hasznos modulok is lehetnek. Viszont ha a funkcióik hiányosak vagy nem támogatják a legújabb Magento verziót, akkor elgondolkodtató a használatuk.

A másik hátrányuk akkor mutatkozik, ha több forrásból több modult szerzünk be, hiszen ekkor szinte biztos, hogy kompatibilitási problémák lépnek fel. Így azt tanácsoljuk partnereinknek, hogy vagy igen alaposan válogassanak a felkínált modulokból vagy használják ki azt a lehetőséget, hogy az egyedi fejlesztéseket is tőlünk rendelik meg.További modulok

Egyedi modulra van szüksége a Magento webáruházhoz? Bármilyen igény esetén forduljon hozzánk bizalommal!