FRISSÍTÉSEK

Egy elkészült webáruházat a felgyorsult informatikai és kereskedelmi versenyben nem szabad magára hagyni. Folyamatosan frissíteni, ellenőrizni és fejleszteni szükséges, hogy a mindenkori elvárásoknak maradéktalanul megfeleljen.

A saját, egyedi fejlesztésű Magento modulok előnye, hogy azok egymással kompatibilisek, teljesen lefedik a megrendelő által támasztott igényeket és bármikor könnyen módosíthatóak.

A Magento alapra épülő webáruházak óriási előnye, hogy az alap rendszer könnyen és gyorsan frissíthető az újabb verzióra. Azonban ha a kivitelezést végző fejlesztők nem a megfelelő alapossággal jártak el a rendszer fejlesztésénél, akkor rengeteg - előre nem látható - probléma merülhet fel.

Az alap rendszer frissítésénél túl minden olyan átalakítás, módosítás, amely egyedivé teszi a webáruházat hátráltathatja a frissítések zökkenőmentességét.

Minden esetben elvégezzük a jelenlegi webáruház feltérképezését és megvalósítási tervet készítünk a frissítés elvégzéséhez. A frissítési terv elkészítésének költsége minden esetben a mindenkori tanácsadási díjazási költségen kerül kiszámlázásra.

Az elkészített megvalósítási terv pontosan tartalmazza az elvégzendő feladatokat, azok várható időigényét és a feladat díjazásának mértékét.

A Magento alapú webáruház frissítésének menete tehát a következő:

1. a webáruház alapos feltérképezése
2. a webáruház aktuális állapotának dokumentálása
3. megvalósítási terv készítése
4. az aktuális állapot mentése, archiválása
5. a megvalósítási terv végrehajtása
6. az új rendszer tesztelése
7. a frissített webáruház élesítése

Nincs olyan feladat, amely kivitelezhetetlen! Ha az elképzelése átgondolt, akkor részletes leírással forduljon hozzánk bizalommal, hogy megvalósíthassuk ötletét!