RÓLUNK

RÖVIDEN AZ ARDA SZOLGÁLTATÓ KFT-RŐL

Lelkes szakemberekből álló csapatunk a megfelelő tudással rendelkezik ahhoz, hogy olyan webáruházat hozzunk létre, amellyel a tulajdonos is maradéktalanul elégedett.

Az ARDA Szolgáltató Kft. 2002-től készít weboldalakat, webáruházakat. A több, mint 10 éves tapasztalat és folyamatos fejlődés stabil szakmai minőséget garantál minden jelenlegi és jövőbeli partnerünknek!

A Magento rendszer megjelenésével cégünk stratégiájában gyökeres változás történt. Tudásunkat és időnket a Magento webáruház motor megismerésére fordítottuk, felhagytunk az egyedi fejlesztésű oldalak építésével és elköteleztük magunkat a Magento mellett. Döntésünk helyesnek bizonyult, hiszen egy olyan webáruház e-kereskedelmi platformot ismerhetünk, amely megfelel a jelenkori elvárásoknak.

Munkavállalóként, alvállalkozóként szakembereink kihívásnak tekintenek minden webáruház elkészítését, szeretik amit csinálnak. A folyamatos és szükséges tanulás miatt szakmai tapasztalatuk és elkötelezettségük lehetővé tette, hogy eddig több, mint 30 Magento alapú webáruház elkészítésénél (sitebuild és egyedi fejlesztés) vettünk részt.

A tapasztalatok és a számtalan megvalósult fejlesztésnek köszönhetően kijelentketjük, hogy azokkal a megrendelőkkel tudunk jól, pontosan és a felek megelégedésére együtt dolgozni, akik hasonló elveket vallanak. Nem kötelező nyűgnek tekintenek egy projektet, nem túl akarnak lenni rajta, hanem sajátjuknak tekintik az elkészülő terméket. Határozott elképzelésekkel, tervekkel rendelkeznek, de tényekkel és indokokkal meggyőzhetőek, kompromisszumra hajlamosak. Ismerik a világot, tudják hogyan működnek a folyamatok és tisztában vannak a lehetőségekkel.

Az alapok kiválóak ahhoz, hogy cégünk folyamatos kihívások mellett fejlődjön, bővüljön. Munkatársaink elkötelezettek a Magento és a webáruház készítés mellett. Szeretnénk olyan partneri viszonyban dolgozni a velünk kapcsolatban álló cégekkel, vállalatokkal, magánszemélyekkel, amely Magyarországon még csak lassan terjed, de külföldön már bevett gyakorlat: tisztelettel, becsülettel egymást segítve haladni a kitűzött célok precíz és pontos megvalósítása felé.

MILYEN ESZKÖZÖKKEL DOLGOZUNK?

A legújabb webes technikai megoldások segítségével dolgozunk, így a webáruház nem csak szép lesz, hanem gyors is, így vásárlói könnyen és egyszerűen tudnak webshopjában vásárolni.

MAGENTO

A Magento webáruház egy professzionális nyílt forráskódú elektronikus kereskedelmi platform, mely rendkívüli rugalmasságot biztosít tulajdonosának. Használatával olyan webáruház készíthető, amely ötvözi a saját fejlesztésű rendszerek egyediségét, ugyanakkor megtartja a webáruház hordozhatóságát, így elősegíti annak könnyű továbbfejlesztési lehetőségét.

HTML5 + CSS3

Eljött az idő, amire már régóta vártak világszerte. A régi, elavult, az új fejlődést nem támogató böngészők végérvényesen kikoptak, így a legújabb technológiákat már nyugodtan és igen kevés kompromisszummal lehet használni.

PHP + MYSQL

A PHP általános szerver oldali szkript nyelv, melyet dinamikus weblapok megalkotására hoztak létre. Az első szkript nyelvek egyike, amely külső fájl használata helyett HTML oldalba ágyazható. A kódot a webszerver modulja értelmezi, ezzel dinamikus weboldalakat hozva létre. Mára az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb programozási nyelv, amely erősen támogatja a MySQL (egy többfelhasználós, többszálú, SQL-alapú relációs adatbázis-kezelő szerver) működését.

BOOTSTRAP + JQUERY

Minden bizonnyal Ön is hallott már olyan szavakról, hogy responsive design vagy mobil szemlélet. A Bootstrap keretrendszer egy olyan jól és átgondolt szolgáltatás halmazt kínál, amellyel gyorsan és könnyen lehet webáruházakat felépíteni. A legnépszerűbb jQUERY függvényeket használja és támogatja, így nagyon sok rendelkezésre álló megoldás szinte azonnal átemelhető bootstrap alapú webshopjába.