Rólunk, cégismertető

Röviden az ARDA Kft-ről

„Sokáig munkálkodtak Ea tágas terein, amelyek tágasabbak, mintsem a tündék és emberek gondolnák, mígnem a meghatározott időben elkészült Arda, a Föld királysága.” 

— J. R. R. Tolkien - A SZILMARILOK (Gálvölgyi Judit fordítása) —

Az ARDA Szolgáltató Kft. 2002-től foglalkozik webes tartalomgyártással: készít weboldalakat, webáruházakat. Az összegyűlt tapasztalat és a folyamatos fejlődés stabil szakmai minőséget garantál minden jelenlegi és jövőbeli partnerünknek!

A kezdeti időkben (2008-ig) saját grafikai arculattal, saját fejlesztésű keretrendszerrel, adminisztrációs felületettel nagy látogatottságú weboldalakat üzemeltettünk illetve készítettünk micro- és kisvállalatoknak weboldalakat, arculatokat, reklámokat.

A Magento e-commerce megjelenésével cégünk stratégiájában gyökeres változás történt. Tudásunkat és időnket a Magento webáruház motor megismerésére fordítottuk, felhagytunk az egyedi fejlesztésű oldalak építésével és elköteleztük magunkat a Magento mellett. Döntésünk helyesnek bizonyult, hiszen egy olyan webáruház e-kereskedelmi platformmal dolgozhatunk, amely megfelel a jelenkori elvárásoknak.

2013-től a Magento webáruházak mellett több alvállalkozói kapcsolatot építettünk ki és elindítottuk sitebuild szolgáltatásunkat valamint szintén alvállalkozóként bannerkészítéseket is vállalunk. Ezeken kívül megtartottuk a micro- és kisvállalatoknak szánt weboldal készítési szolgáltatásunkat is.

2014-től készítünk dobozos termékeket is, elsősorban Magento webáruházakhoz. A legsikeresebb termékünk a magyar nyelvi csomag Magento Open Source 1.x és Magento 2.x webáruházakhoz.

A tapasztalatok és a számtalan megvalósult fejlesztésnek köszönhetően kijelenthetjük, hogy azokkal a megrendelőkkel tudunk jól, pontosan és a felek megelégedésére együtt dolgozni, akik hasonló elveket vallanak. Nem kötelező nyűgnek tekintenek egy projektet, nem túl akarnak lenni rajta, hanem sajátjuknak tekintik az elkészülő terméket. Határozott elképzelésekkel, tervekkel rendelkeznek, de tényekkel és indokokkal meggyőzhetőek, kompromisszumra hajlandóak. Ismerik a világot, tudják hogyan működnek a folyamatok és tisztában vannak a lehetőségekkel.

Az alapok kiválóak ahhoz, hogy cégünk folyamatos kihívások mellett fejlődjön, bővüljön. Szeretnénk olyan partneri viszonyban dolgozni a velünk kapcsolatban álló cégekkel, vállalatokkal, magánszemélyekkel, amely Magyarországon még csak lassan terjed, de külföldön már bevett gyakorlat: tisztelettel, becsülettel egymást segítve haladni a kitűzött célok precíz és pontos megvalósítása felé. Nem alá- és fölérendeltségi viszonban dolgozni, hanem partneri kapcsolatban.

Segítünk önnek és munkatársainak a projektek minden szakaszában, kezdve az igények felmérésétől a végleges átadásig, sőt az átadás utáni nyomkövetésben, frissítésekben is. Hiszünk a gyors és pontos kommunikációban, a korrekt árképzésben, a becsületes munkában.

Mivel lassan 20 éve jelen vagyunk a piacon biztosíthatjuk, hogy stabil alapokon működünk, nem célunk, hogy partnereinknek olyat igérjünk, amit nem tudunk teljesíteni.

Remélem, hamarosan üzleti partnerként találkozhatunk.
Wilhelm Zsolt - ügyvezető

Céges filozófiánk és értékrendünk

4 kérdés - 4 válasz

Létezik az igérgetésektől, határidő csúszásoktól, horribilis fejlesztési összegektől mentes közös munka?
Ismerje meg cégünk négy, mindenkiben elsőre felmerülő, alapkérdésre épülő filozófiájával!

Kinek?

Kinek dolgozunk?

Olyan cégekkel, magánszemélyekkel dolgozunk együtt akik termékeiket vagy szolgáltatásaikat kiemelt figyelemmel kezelik és fontosnak tartják az egymást segítő partneri együttműködést. Ügyfeleink között található magyar és külföldi egyéni vállalkozó, micro-, kis- és középvállalat is. Vannak olyan partnereink akikkel már már több, mint 10 éve dolgozunk együtt.

Mit?

Mit csinálunk?

Több évitzedes webes tapasztalattal landing oldalakat, sitebuild munkákat, weboldalakat, Magento keretrendszerű webáruházakat tervezünk, fejlesztünk és tartunk karban. Természetesen grafikai tervezést és kivitelezést is végzünk, legyen az egy egyszerű banner elkészítése vagy egy komplex design guide megalkotása.

Hogyan?

Hogyan készítjük?

Az ügyfelek elképzeléseket meghallgatjuk, ésszerű javaslatokat, ötleteket adunk. Hiszünk a nyílt kommunikációban és a gyakran emlegetett „hármas egység”-ben: jót, olcsón és gyorsan.

Mennyiért?

Mennyiért adjuk?

Magyarországi és nemzetközi viszonylatban is korrekt ár-érték aránnyal dolgozunk. Célunk, hogy partnereink hosszú távon elégedettek legyenek az átadott munkáinkkal.

Vélemények

Rólunk mondták

Csak néhány gondolat pár partnerünktől akikkel hosszabb ideje sikeresen tudunk együttműködni.